fbpx

Handelsbetingelser

admate ApS
CVR 44079143

Dollerup Høj 1,
6640 Lunderskov

Indgåelse:
Tilbud accepteres skriftligt af begge parter ved indgåelse af samarbejde. Eventuelle ændringer i løsningsbeskrivelsen, skal afklares skriftligt af begge parter for at samarbejdet fortsat er gyldigt. Kunden bærer alene det fulde ansvar for, at projektet er entydigt og tydeligt beskrevet i løsningsbeskrivelsen.

Kunden skal stille alle nødvendige oplysninger til rådighed for MarketingMaster (admate ApS), som er relevante for samarbejdet. Kunden forpligter sig til at opgive korrekt navn, adresse, telefonnummer, e-mail samt CVR-nummer. Har kunden ikke CVR-nummer, kan CPR-nummer bruges i stedet. Admate ApS behandler disse oplysninger fortroligt, dog er admate ApS berettiget til at udlevere kundens oplysninger, hvis dette anmodes fra en statslig instans.

admate ApS er berettiget til at bruge kundens oplysninger i egen analyse- og statistikarbejde, og anvende det udførte arbejde i egen salgs- og marketingsøjemed, samt servicemails fra admate ApS’ egne markedsføring. Kunden kan til enhver tid frabede sig disse e-mails.

Priser
Alle priser oplyses eksklusivt moms. Alle priser og tilbud er forbeholdt prisændringer og tastefejl.

Admate ApS er berettiget til at opkræve betaling for ekstra timeforbrug som følge af mangelfuld eller forkerte anvisninger fra kundens side, samt tilføjelser til projektet, der ligger udenfor det afgivne tilbud samt bestilling af ydelser eller produkter, der ikke i forvejen fremgår i den oprindelige aftale. Hvis admate opkræver ekstra betaling, gøres dette kun efter skriftlig godkendelse fra kunden.

Fakturaer fra admate ApS har 7 dages betaling fra fakturadato, medmindre andet er skriftligt aftalt.

Kunden er forpligtet til at betale det fulde beløb på enhver faktura og er således uberettiget til at tilbageholde nogen del af fakturasummen som sikker for opfyldelse af eventuelle modkrav, eller anden form for modregning. Tilbageholdelse betragtes som misligholdelse af aftalen.

Abonnement og opsigelse
Kundens bestilling kan opsiges til enhver tid, så længe det er inden samarbejdet igangsættes. Samarbejdet er kortvarigt, og derfor skal enhver opsigelse foretages inden påbegyndt arbejde.

Opsigelseskravet fremgår altid i aftalen fremsendt af admate ApS. Opsigelse er kun gyldig ved skriftlig henvendelse til hej@marketingmaster.dk.

Kunden er forpligtet til at stille alle nødvendige oplysninger og materiale til rådighed, som admate ApS anmoder om, så admate ApS kan levere det aftalte produkt.

Underleverandør
Admate ApS er berettiget til helt eller delvist at benytte underleverandør til udførsel af det, af kunden, bestilte arbejde. Hvis admate ApS benytter sig af underleverandører, påtager admate ApS sig fortsat ansvaret for det udførte arbejde, som hvis arbejdet var udført af admate ApS selv.

Manglende betaling
Hvis en faktura er ubetalt og går mere end 7 dage over forfald, er admate ApS berettiget til at pålægge rykkergebyr på 100 DKK.

Admate ApS har ret til at opkræve det manglende beløb inklusivt rykkergebyr samt alle de manglende måneder lagt sammen, hvis en kundes manglende betaling, tilgår inkasso. Admate ApS forbeholder sig ret til at overgive restancen til tredjepart i forbindelse med inkasso. Ved overdragelse til inkasso, vil kundens abonnement eller anden løsning, blive stoppet øjeblikkeligt og med midlertidig virkning.

Ansvar
Kunden er selv ansvarlig for opsigelse af eventuelle abonnementer hos andre udbydere ved skift til admate ApS.

Admate ApS er ikke ansvarlig over for kundens eventuelle tab, mangler eller forsinkelse, såfremt der ikke er de nødvendige, eller anden form for nedbrud i IT-systemer eller internetforbindelse.

Kommunikation
Admate ApS er berettiget til at kommunikere med kunden på følgende måder: e-mail(skriftligt), sms(skriftligt), telefonsamtaler(mundtligt), Slack(skriftligt).

Lovvalg og tvister
Parternes aftale er undergivet dansk ret, og hvor andet ikke er anført, gælder dansk rets almindelige regler i partneres indbyrdes forhold.

Adgange
Kunden er påkrævet at give admate ApS adgang til sin hjemmeside og andre nødvendige systemer/platforme, så admate ApS har mulighed for at foretage de tiltag, der er nødvendige for at opfylde sin del af samarbejdet.

GDPR
Admate ApS bestræber sig på at efterleve alle gældende GDPR- og persondatalove.